Barris de festa: A La Llàntia, Rocafonda i Camí de la Serra

Aquest cap de setmana coincideixen al calendari tres festes populars

  • Redacció
  • Dijous, 10 Juliol 2014 13:47

festa la llantia

Aquest cap de setmana coincideixen al calendari tres festes populars de barri. Una de les més concorregudes sempre és la de la Llàntia que enguany condensa en tres dies d’activitats tot un clàssic d’aquestes alçades d’any. Al barri començarà el sarau avui amb gegants, batucada, pregó i la tradicional ‘Nit de la Cançó’. El dissabte tindrà protagonisme infantil durant bona part del dia, l’habitual cercavila de gegants a la tarda i correfoc amb els Diables del barri i posterior show de monòlegs i la disco mòbil que mai pot fallar. Pel diumenge, entre d’altres, la festa de l’escuma, la paella popular que cada any suma centenars de “clients” i el festival de fi de festa.

Al Camí de la Serra hi haurà sardinada, correfoc i disco-mòbil amb escuma divendres, graffitis, gegants i sopar popular amb ball dissabte i també paella popular diumenge, amb festival posterior i tot d’activitats perquè gaudeixi el barri sencer.

Finalment la festa popular de Rocafonda-Esperança-Ciutat Jardí també seran dies intensos. Divendres hi haurà crida a la festa, concert de la Banda i versots i correfoc amb disco mòbil final. Dissabte servirà per descobrir el passat romà del barri, amb la cercavila de gegants i teatre inclosos i ball de festa. De diumenge destacarà com sempre el dinar popular i la tarda de varietats amb totes les activitats del barri sumant plegades per la festa.