El Públic acull un recuperat Sant Sopar amb la mort d’en Pellofa

El “seguici de les últimes hores” serà la darrera sortida de Botargues i momerotes

  • Redacció
  • Dimarts, 04 Març 2014 11:06

Carnestoltes Sant Sopar

Una de les novetats del programa de Carnestoltes d’aquest 2014 és el retorn del dit "Sant Sopar", l’escenificació de la mort d’en Pellofa. Aquest acte, que fa lustres era un dels més potents de la festa, ha anat apareixent de forma intermitent al programa els darrers anys. Per primera vegada, aquest vespre, serà El Públic el que acollirà el Sant Sopar en el decurs del qual, i com marca la tradició, el Rei del Carnestoltes caurà mort víctima dels excessos.

El Sant sopar serà un sopar “mogut”, s’assegura, en el que en Pellofa i tota la seva comparsa compartiran menjar i beure amb aquells que el vulguin acompanyar a l’espai cultural de Can Xammar. Serà a partir de les nou del vespre i un dels al·licients serà comprovar quant pot aguantar el Rei contra l’adveniment del calendari i la proximitat del Dimecres de Cendra.

Al Públic en Pellofa i la comitiva s’hi dirigirà amb l’anomenat “Seguici de les últimes hores” amb els seus fidels Botargues i la Momerota i la Momeroteta, que l’acompanyaran en el seu darrer tràmit.