L’Escola Pia Santa Anna crea un gegantó en record al Pare Joan Herrero

Dissabte a la tarda es presentarà la nova figura, que serà portada per nens

  • Mireia Biel
  • Divendres, 15 Novembre 2013 13:52

Pare Joan Herrero

El Pare Joan Herrero tindrà un gegantó. L’Escola Pia Santa Anna presentarà dissabte la figura que s’ha fet a semblança del Pare Joan, que va morir l’octubre de 2011. La colla gegantera del centre educatiu l’ha creat per retre-li homenatge.

El gegantó del Pare Joan es presentarà aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda a la plaça que porta el seu nom – a la creu de terme -, en el marc de la festa del IX aniversari de la geganta Anna de l’escola. David Berenguer, membre de la colla gegantera, explica que “el gegantó serà una representació del pare escolapi Joan Herrero per poder recordar la seva figura i serà portat per nens”.

Proper als nens

El nou gegant “porta una motxilla i té els braços lliures i amb mobilitat, una forma de fer-lo proper als nens, tal com era el Pare Joan”.  És obra de la prestigiosa Dolors Sans, de Vilafranca del Penedès i anirà vestit per Assumpta Majó, de la botiga Mimosa. La presentació del gegantó comptarà amb la colla gegantera de les escoles pies del barri de Sant Antoni de Barcelona, així com els gegants mataronins del Cor de Maria, de l’escola Mare de Déu de Lourdes i de la Llàntia, entre altres.