Final de les Festes de Cirera

El barri viu el segon cap de setmana d’activitats i actuacions

  • Divendres, 06 Setembre 2013 11:30

Cultura, Festes de cirera

Un any més, el barri de Cirera ha demostrat el seu poder de convocatòria. La Festa Major ja té una sèrie de cites habituals que, any rere any, han trobat el seu públic, del mateix barri o de la resta de la ciutat. Així, el cabaret del presentador de 25 TV Toni Rovira, enguany amb noms com Lucrecia, Lorenzo Santamaria o Coyote Dax, va aplegar un bon miler de persones a l’escenari principal de la festa, el pati de l’escola Cirera, el passat diumenge, primer dia del mes de setembre.

Encara queda, però, festa per endavant. Les festes de Cirera culminen aquest diumenge amb un cap de setmana d’activitats que arrenca ja avui divendres, després d’una setmana plena d’activitats esportives i lúdiques diürnes, amb el 22è Cirera Rock. El concurs de música jove, un clàssic de la ciutat, intentarà atreure els més joves de la ciutat mentre els més veterans poden gaudir de la Nit d’Havaneres amb el grup Ultramar, ron cremat i una botifarrada popular.

La nit de l’endemà dissabte és el torn dels balls de saló, al capdamunt d’un dia que haurà començat a mig matí amb una cursa d’orientació. Més d’hora, encara, s’inicia l’últim dia de la festa amb una marxa a peu a la Font del Mal Pas. Una missa rociera i una xeringada són altres dels actes que portaran el diumenge cap al castell de focs artificials a les 11 de la nit que dirà adéu i fins a l’any vinent a una de les festes populars amb més tradició de la ciutat.