A cagar el tió i a cantar nadales, a El Públic

El proper dia 26, al Públic

Per segon any consecutiu, l’espai cultural El Públic organitza un acte per fer cagar el tió i una cantada de nadales pel dia de Sant Esteve, 26 de desembre. Conjuntament amb la revista El Tot Mataró, la perruqueria Chik i Menjars Néstor “tots els nens i nenes de Mataró que vulguin podran venir a cagar el tió”, segons Xandri Calsapeu, responsable de l’acte.

Tots ells tindran regals i podran gaudir d’una vetllada que procedirà amb la cantada de nadales. Aquest any, anirà a càrrec de Pol Ducable, Pau Benítez, Bernat Duran, Anna Viaser, Anna Castellà i Arnau Aymerich.  

Calsapeu creu que aquesta segona edició “permetrà consolidar l’acte perquè tingui continuïtat en els propers anys”. N’ha destacat, a més a més, que “la qualitat de l’acte serà millor perquè té uns patrons d’organització més establerts”. L’activitat està oberta a tots els públics i s’espera que tingui un èxit igual o superior al del 2011.

ACTESData: Dimecres 26 de desembreHorari:19,30h Lloc:Davant d’El Públic Cafè (c/ Can Xammar, 6. Mataró)Preu: Acte gratuït