Romería Rociera, retorn al Parc Forestal

Des d'avui divendres, i fins el proper dimarts.

Quatre anys després, la Romería Rociera retorna als seus orígens, al Parc Forestal. Amb la ubicació actual, al Camí del Cros, la festa havia perdut assistència, una activitat que acollia fins a vint mil persones a cada edició.

Ni per l’afluència ni per les condicions del nou espai, el Camí del Cros va poder establir-se com a alternativa. D’aquesta manera, el retorn al mític Parc Forestal permetrà recuperar l’essència de la Romería en un espai prou allunyat de la ciutat.

A partir d’avui, els romeros començaran l’acampada al mateix Parc Forestal. Un assentament que serà vigent tot el cap de setmana per seguir de ben a prop tots els actes. Uns actes que compten, com cada any, amb el ‘Festival de Cante y Baile’ el dissabte al vespre i el diumenge a la tarda.

El mateix diumenge, però al matí, hi haurà la sortida en Romería, l’ofrena floral a la Virgen del Rocío i la també l’habitual missa. Les activitats de sempre en un espai mític i emblemàtic de la Romería Rociera. L’oportunitat perfecta per recuperar l’esperit real de la festa dels andalusos.

ACTES:

Dies: De l’11 al 15 de  maigLloc:Parc Forestal