Serenata a l’Amàlia

El cinema a la fresca i els balls caracteritzen les festes



Setembre és mes de celebracions per molts carrers de Mataró. El carrer d’Amàlia n’és un clar exemple. Aquest cap de setmana el carrer d’Amàlia s’omplirà de goig. Centenars de persones passejaran pel carrer amb l’únic objectiu de gaudir dels actes que comencen el proper divendres 19 i finalitzen el 21.

La Comissió de veïns del carrer d’Amàlia espera amb entusiasme l’inici de les festes després de les hores que han dedicat per elaborar un programa que s’ajusta a tots els públics. Encara que els actes comencen el divendres, per aquest dia només està programat una sessió de cinema a la fresca, que començarà a les 10 de la nit.

El dissabte els veïns i sobretot els més  petits tenen una cita obligatòria ambla xocolata anual i la festa infantil. A la nit, per posar punt a final al dia, el carrer d’Amèlia i el seu veïnat es mouran a ritme del grup So màgic.

El programaDivendres 19 de setembre22 h. Cinema a la fresca.Dissabte 20 de setembreTarda. Xocolatada i festa infantil.Vespre. Ball amb el grup So màgic