El Sant Pelegrí està de festa

El carrer es vesteix de festa del 19 al 21 de setembre

Les festes i les celebracions continuen a Mataró encara que les vacances ja hagin acabat per a molts. El carrer Sant Pelegrí és un dels carrers que s’apunten a la festa durant aquest cap de setmana.

Els actes comencen el divendres 19 i finalitzen el 21. En total, tres dies per gaudir de l’ambient, de la gent i de la programació que s’ha preparat. A Sant Pelegrí tothom es benvingut. Tant nens, joves, adults com gent gran podran participar dels espectacles que estan previstos.

Les festes obriran el cap de setmana amb les havaneres i, tot seguit, els veïns del carrer i els que s’uneixin a la festa, podran gaudir d’una nit de cinema a la fresca, aprofitant que encara fa bon temps. Pel dissabte 20 hi ha programats 3 actes orientats sobretot per la canalla. A més, a la nit tindrà lloc el ball popular de cada any. I ja per concloure les festes, el diumenge Sanbt Pelegri viurà en directe el concert amb la Coral La perla de l’Havana i Genís Mayola.

El programa

Divendres 19 de setembre21 h: havaneres del grup Barca de Mitjana. Dissabte 20 de setembre18 h. Xocolatada i animació infantil amb Jaume Barri.23 h. Ball popular.Diumenge 21 de setembre2/4 de 12 h.  Concert amb la coral La perla de l’Havana i Genís Mayola.