L’àrbitre suspèn el matx en el minut 68

El trio arbitral va haver de ser escoltat per les forces d'ordre públic després de les constants protestes de l'equip visitant

El partit de la Cerdanyola contra el Canyelles va ser suspès per l’àrbitre del matx en el minut seixanta quatre de joc després de l’actitud lamentable de l’equip visitant. El Col·legiat va suspendre el matx després d’avisar als Mossos al veure perillar la seva integritat física i la dels seus auxiliars. Abans d’això l’entrenador i el delegat del Canyelles ja havien estat expulsats abans de la mitja hora de joc. A més també van ser expulsats Angel per l’equip visitant i Rafa per la Cerdanyola. Pel que fa al partit  la Cerdanyola va sortir molt forta buscant la porteria rival davant un Canyelles que intenatava aguantar l’empat en el marcador, sperant alguna opció al contraatac. Però el domini local va tenir el seu premi a falta de deu minuts pel descans Toni feia el 1 a 0. Abans d’arriba a la mitja part l’equip groc hauria pogut sentenciar el partit amb un segon gol.

A la represa la sosa va seguir igual amb un Cerdanyola ben posada en el camp i arribant amb perill a l’àrea rival. Al davant tenia un equip molt dur que jugava amb un home menys i que no es va cansar de protestar i intimidar al col·legiat fins que aquest va suspendre el matx.

CERDANYOLA - CANYELLES 1-0