Torna l'efervescència creativa del Fet a Mataró

El cicle, organitzat amb la col·laboració de Can Gassol i el Teatre Monumental, oferirà entre els mesos de gener i juny quatre assajos oberts i una estrena

  • Redacció // Foto: Aj. de Mataró
  • Dimecres, 22 Gener 2020 15:57

Hamnet

Com ja és tradició, el cicle Fet a Mataró torna a barrejar diverses disciplines artístiques en les seves propostes. Aquesta fusió es podrà veure en el primer assaig obert que el cicle ha programat per al 24 de gener i que estarà encapçalat per la Companyia (=a2). A l'espectacle 'Losingnombre' hi haurà màgia, teatre i circ per tal de retre homenatge als treballadors invisibles que fan possible que s'aixequi el teló.  El 14 de febrer, la companyia Animal Religion seguirà treballant, en aquesta ocasió a Can Gassol, en el seu últim projecte: porta per títol 'Ahir' i uneix diverses disciplines artístiques per parlar de la relació del passat amb el present.

D'altra banda, el 23 de febrer, el ballarí hongarès Attila Andrasi comprovarà com reacciona el públic mataroní davant la seva nova creació en procés, 'Badarság'. L'espectacle convida l'espectador a retrobar-se amb les seves emocions gràcies a un món visual molt potent.

L'últim assaig obert de la nova temporada portarà al centre de creació mataroní 'Desdèmona', d'Alba Sarraute & Les Ofèlies. Amb tècniques de circ, el 19 d'abril aquesta companyia presentarà la seva versió única i original del personatge d'Otel·lo.

Finalment, el Fet a Mataró tancarà amb l'estrena d'un altre espectacle amb aires shakespearians, titulat 'Hamnet'. El director mataroní Pere Vàzquez porta a escena els dies 26, 27 i 28 de juny un text contemporani escenificat només a Londres, amb la interpretació de l'actor Quim Font i la col·laboració especial de Joan Crossas.