Arrenca una nova edició del cicle Sortim en Família

Els més petits de la casa podran gaudir de les arts escèniques amb una programació d’11 espectacles fins a finals d’abril

L’Endrapasomnis

Aquest cap de setmana inicia una nova edició del cicle Sortim en Família amb una programació que s’allargarà fins al 26 d’abril. En total es faran 11 espectacles culturals: tres representacions de titelles a la Sala Casal Aliança; tres concerts, un a la Sala Casal Aliança i dos a la Sala Clap; tres espectacles de teatre i dansa al Teatre Monumental i dos dies de circ a la Sala Casal l’Aliança.

Els espectacles

“La Lluna, la pruna”, de la Companyia Mercè Framis, serà el primer espectacle de la temporada. Aquesta funció de titelles podrà veure’s el diumenge 12 de gener a les 12 hores a la Sala Casal l’Aliança. “El Patufet”, de la Companyia Tian Cusidó i “L’Egoisme Gegant”, de la Companyia Pengim-Penjam, són les altres obres de titelles programades. Es faran els dies 9 de febrer i 8 de març respectivament, a la mateixa hora.

La primera sessió del cicle de concerts de grups tribut Xics’n Roll serà el dissabte 25 de gener, també a la Sala Casal Aliança a les 12 hores, i estarà dedicada a Adele. Més endavant, el 22 de març, tocarà el torn de Bob Marley i el 26 d’abril, el darrer concert de la temporada, recordarà grans grups de rock. Aquests dos últims seran a la Sala Clap a les 12 hores. Xics’n Roll adapten les formacions més importants de la història de la música per als més petits de la casa.

Companyia Pengim-Penjam

Les propostes al Teatre Monumental porten dansa i teatre sobre l’escenari. El 19 de gener serà el torn del ball, amb “Viatge al centre de la terra”, on la dansa contemporània, la clàssica i el breakdance es mesclen amb la tecnologia. El 16 de febrer, “L’Endrapasomnis”, de La Tresca i La Verdesca, portarà poesia, humor i bona música i el 15 de març hi haurà màgia amb el Mag Marín i el seu espectacle “Màgia, rialles i jo”. Totes les sessions seran a les 18 h.

Per últim, el dia 29 de març serà el torn de dues sessions (a les 11 i a les 12.30 hores) amb Circulant, circ en moviment!, a la Sala Casal l’Aliança. La proposta “Circ a les golfes” celebra els 10 anys de Circ al Casal donant als més petits l’oportunitat de viure el circ des de dins. Es tracta d’una instal·lació on els participants podran practicar les diferents arts: caminar damunt el fil fent de funambulista, anar en monocicle, fer girar el diàbolo i fer malabars amb anelles, pilotes i bitlles. La segona cita de circ serà el 19 d’abril amb l’espectacle “The Sullivan’s Show”, un gran xou ple de grans moments, molt d’humor, alegria i diversió de la Companyia The Sullivan’.

Entrades

El preu de les entrades varia en funció de l’organitzador. A les oficines de la Direcció de Cultura es podran comprar els tiquets de tots els espectacles, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i els dimecres de 18 a 20 h. També es poden trobar al web entradesculturamataro.cat.

Algunes de les entrades es poden adquirir a la mateixa taquilla o al web codetickets.com. Per ampliar tota la informació de preus i mètodes de pagament, podeu consultar el web cutluramataro.cat.