Nit de Gala i solidaritat amb els Chapertons al Monumental

La Fundació Maresme convoca aquest divendres el seu segon acte solidari principal de l'any

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 30 Novembre 2018 08:53

Cultura 2018, chapertons

Avui divendres és dia important amb la Nit de Gala de la Fundació el Maresme al Monumental. Es tracta, després de les Dissantes, de l'acte solidari més important de la Fundació que per aquest 2018 ha programat l'espectacle "Rodó" del grup de teatre còmic Chapertons. Es tracta d’una actuació visual per a tots els públics que recull els millors gags de la companyia i que ha estat representada a més de 22 països d’arreu d’Europa. A través del joc i l’humor, i amb el pneumàtic com a fil conductor, la companyia promet diversió amb el seu món propi d'imaginació, poesia i creativitat.


Amb participació dels usuaris

Com a part inclusiva de l’espectacle d’aquest 2018, un grup de persones dels diferents centres ocupacionals de la Fundació el Maresme participaran en el xou fent de tramoistes: col·laboraran en la preparació i muntatge de tots els elements escènics que requereix la representació. Per donar més visibilitat a aquesta col·laboració, un cop finalitzat l’espectacle, es projectarà un vídeo making-off d’aquest treball conjunt. L’acte es tancarà, com sempre, ballant i cantant el Jo soc com tu d’aquest 2018.

Les entrades tenen un cost de 10 euros i els beneficis de l’acte aniran destinats a donar suport a les activitats que organitza i promou la Fundació per desenvolupar projectes que millorin la qualitat de vida de les persones ateses als diferents centres i serveis de l’entitat. També es pot col·laborar fent una donació a la Fila 0 (ES27 2100 3077 4322 00193492).

Les entrades es poden adquirir a la seu de la Fundació el Maresme, a les oficines de Cultura Mataró o també on-line, al web www.entradesculturamataro.cat