Argentona amb el Dia Internacional del Teatre

Teatre, titelles i circ són algunes de les disciplines que es podran veure a Argentona entre els dies 23 i 25 de març

  • Laia Mulà // Foto: cedida
  • Dijous, 22 Març 2018 13:13

Argentona 2014/2018, flamingo-dia internacional teatre

Argentona es proposa celebrar el Dia Internacional del Teatre programant diversos espectacles com, per exemple, Rudo o Micro-Shakespeare. L’organització de les activitats per commemorar aquest dia va a càrrec de la regidoria de Cultura d'Argentona amb el suport d'entitats i col·lectius del municipi.

Obrirà foc avui divendres, la Companyia TeDEBAT a La Sala. L’espectacle es titula Like_Unfollow i en podran gaudir els alumnes de 2n d’ESO de l’IES Argentona. El muntatge se centra en les bonances i els perills de les noves tecnologies aplicades a la comunicació i les xarxes socials i en el món de l’animació i els efectes especials.

El dissabte 24 serà el torn d’un espectacle per a tots els públics de titelles que deixarà a tothom sorprès. Es tracta de Micro-Sha­kespeare de la Companyia Latrium, en la qual el públic esdevé protagonista a través de les obres més importants del famós dramaturg anglès. El muntatge es podrà veure a la plaça Nova de 17h a 20h i està dirigit per Toti Toronell.

Misteris al Centre Parroquial
El mateix dia, a les 21h, es podrà veure Misteris Entrellaçats, una obra sota la direcció de Joaquim Bundó i interpretada per cinc actors plena de situacions estranyes, humor i misteri. L’espectacle tindrà lloc al Centre Parroquial i les entrades es poden adquirir a taquilla una hora abans de l’espectacle a 10 euros els socis i 12 els no-socis.

Una mica de Sense Portes

El diumenge 25 al matí a la plaça Nova serà el torn de The Flamingos de la mà de la Companyia Los Herrerita. L’espectacle és apte per a tots els públics i està organitzat pel Col·lectiu Sense Portes. Amb una durada de 60 minuts, aquest espectacle ofereix circ, humor, malabars i molt més per passar una estona divertida i única.

Rudo, amb doble passi

Per acabar, el mateix diumenge a la tarda es podrà veure  Rudo a La Sala d'Argentona en dos passis, un a les 18h i un a les 20h a un preu de 13 euros en taquilla, 10 anticipada i 8 amb abonament. Rudo és un home que crea torres i figures amb pesades caixes de fusta, on la voluntat i la il·lusió aconsegueixen que l’artista s’enfili, amb precaris equilibris, per unes fràgils construccions. Amb música en directe, l’espectador es trobarà atrapat dins d’un espai íntim.