El circ més Salvatge visita Mataró

El Circo Italiano s'instal·larà a l'Espai Firal del Parc Nou entre els dies 4 i 14 de gener per oferir el seu espectacle itinerant

  • Laia Mulà // Foto: cedida
  • Dimarts, 02 Gener 2018 00:00

Cultura 2017, circo italianoSota el títol de 'Salvatge', el Circo Italiano ofereix un espectacle familiar ple de vitalitat, un viatge alliberador i humorístic que es proposa visitar Mataró. Salvatge permet somiar mentre demostra que tot és possible. Amb unes acrobàcies espectaculars, elements de poesia, de dansa, moments plens de risc i exuberància, l'espectacle no deixa a ningú indiferent. Amb multitud de colors, bellesa i ritme, els personatges més sorprenents visitaran Mataró entre els dies 4 i 14 de gener per oferir diverses sessions de circ.

Concretament l'espectacle es podrà veure a l'Espai Firal del Parc Central Nou en doble funció els dies 4, 6, 7, 13 i 14 de gener. Les funcions de matí tindran lloc a les 12h, mentre que les de tarda seran a les 17h o les 19.30h, depenent del dia. A més, el dia 12 de gener a les 19h tindrà lloc la funció del dia de l'espectador. L'entrada normal es pot adquirir per 10 euros, mentre que la VIP costa 15 euros per persona. El muntatge és gratuït pels menors de dos anys que vagin acompanyats d'un adult.

Cultura 2017, circo italiano
'Salvatge' apropa la natura i el respecte cap aquesta oferint un homenatge a la seva flora i fauna.

El muntatge convida a somiar, a experimentar i a descobrir que no hi ha res impossible. Creat des de l'entusiasme i l'emoció, la seva força escènica es proposa enlluernar als espectadors amb una explosió de sentits. Salvatge comença en una selva on, al ritme ètnic d'una banda sonora pròpia, els artistes exhibiran tècniques de circ trencadores i sorprenents. La carpa del circ acollirà aquesta proposta que fusiona cultures oferint un resultat ric i ple de matisos.

Una trentena d'artistes
L'equip d'artistes està format per un total de vuit acròbates, dues ballarines procedents de Guinea Conakry i una vintena d'artistes de la saga de circ dels 'Rossi'. Tots ells ballaran, tocaran instruments, interpretaran melodies i realitzaran diverses disciplines del món del circ.