El Cor Ciutat de Mataró, al Grec

Participa de l’espectacle de dansa 'Aire’, que reflexiona sobre què hi ha "entre la mort i el que ve després"

  • Redacció - ACN
  • Dimarts, 27 Juny 2017 09:30

El cartell d'Habemus Corpus

El muntatge de dansa 'Aire' de la companyia Habemus Corpus i dirigida per Miquel G. Font es pregunta què hi ha "entre la mort i el següent" d'aquesta. Aquest és un muntatge que es podrà veure al Mercat de les Flors, en el marc del Grec Festival, l'11 i 12 de juliol i que comptarà amb l'actuació del Cor Ciutat de Mataró.
 
Miquel G. Font ha indicat que 'Aire' és una història que es basa en fets reals, com tot el que fa Habemus Corpus, i que compta amb la dramatúrgia de Marc Chornet. L'origen d''Aire' era una pel·lícula i es van arribar a dur a terme rodatges. L'espectacle inclou fragments d'un rèquiem que ha compost el mateix Font amb assessorament musical en la part coral de Jordi Lluch, director del Cor Ciutat de Mataró, Cor que cantarà en directe al Mercat de les Flors. Són vuit ballarins i uns 25 cantants de la Coral. Pel que fa a la música es divideix en dues línies, la realista, amb música sacra cantada en directe per una coral de fins a sis veus i la subconscient, amb música electro-acústica.

Cor Ciutat de Mataró

Auto-referència

Miquel G. Font ha reconegut que és la primera vegada que agafa un fet real seu per fer un espectacle: "Vaig estar entre la mort i el següent de la mort". 'Aire' és "un homenatge al fet que jo estigui aquí assegut". El Grec Festival ha apuntat que el projecte 'Aire' és el resultat de la combinació d'un projecte escènic de la companyia d'Habemus Corpus amb les condicions ofertes per les dues residències coreogràfiques de L'Estruch Fàbrica de creació de les arts en viu i el Graner, centre de creació del cos i el moviment, juntament amb la coproducció del Grec.