‘Vibra’: una explosió d’energia al Teatre Tívoli

La fusió de Brodas Bros i Brincadeira i compta amb el músic mataroní Ferran Samper entre els seus 9 membres

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 06 abril 2017 12:15

Cultura 2017, brincabros Les potents coreografies de la companyia de dansa i cultura urbana de cinc membres Brodas Bros, s’uneixen amb la música plena de ritme de Brincadeira en un espectacle que es podrà veure al teatre Tívoli de Barcelona entre el 9 i el 17 d’abril. ‘Vibra’ és un espectacle de Brincabros ple de poesia i energia que parla sobre les connexions.

{youtube}RMUHuWVsZNE/youtube}

Un dels membres de Brincadeira que participa en l’espectacle, el mataroní Ferran Samper, comenta que de la fusió de les dues companyies en neix música que surt de l’ànima, intensa i explosiva. Samper és membre de Brincadeira des del 2009 i gràcies a aquesta companyia de percussionistes la música s’ha convertit en el seu mitjà de vida.
Entre l’acústica i l’electrònica

Tot i que l’instrument principal de l’espectacle és el tambor, també s’hi podrà sentir una guitarra elèctrica, dues bateries, un hang i una veu melòdica que componen una banda sonora a cavall entre la música acústica i l’electrònica.

Coreografies més madures
Després d’haver actuat a un gran nombre d’escenaris d’Alemanya, Suïssa o Itàlia, entre altres països, els Brodas Bros, la companyia internacional de dansa nascuda l’any 2006, torna a Barcelona. Els seus espectacles es mouen entre diversos estils de ball: des del hiphop, al popping, locking o el break dance.
En aquesta ocasió oferiran un espectacle més madur sota la direcció de Lluc Fruitós (Brodas Bros) i Edison Aguilar (Brincadeira).