'Mur', un món nou des del circ

Els dies 28 i 29 de desembre al Monumental

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 22 Desembre 2016 11:18

Cultura 2014/2015, MurEl Circ Bombeta i el Circ Vermut han unit esforços per crear l'espectacle 'Mur', un muntatge encara en construcció que vol reivindicar l’art com a eina d’integració social i, per això, compta amb persones discapacitades en el seu repartiment.

‘Mur’ és un espectacle que encara s'està gestant i que està fet a partir de nou clowns, 300 cubs i dues tones de fusta que, col·lectivament, desconstruiran un mur i edificaran un nou món en què persones heterogènies i d'orígens diversos puguin conviure. L'espectacle compta, a més a més, amb l'assessorament artístic del malabarista Nacho Flores i amb el músic Ramon Giménez, dues apostes d'alt nivell per un muntatge que encara pot variar els pròxims mesos.

L'espectacle es podrà veure al Teatre Monumental els dies 28 i 29 de desembre. El muntatge va néixer a partir d'un curs de circ per a persones amb diferents capacitats amb l’objectiu de treballar la motricitat, l’autosuperació, la creativitat i la confiança. De conèixer les diverses disciplines de circ passaran a actuar.