El Canet Rock 2017 se celebrarà l'1 de juliol

L'organització ja té alguns noms confirmats, però no vol fer-los públics encara i només avança que serà "especial"

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 27 Octubre 2016 12:34

Cultura 2014/2015, canet rock escenari

El Canet Rock ja té data per a la celebració del festival el 2017: l'1 de juliol.
Els fans de la música en català ja poden marcar aquesta data en el calendari, que l'organització ha avisat que promet, per la programació que s'està preparant.

La directora del festival, Gemma Recoder, va explicar a Ràdio Arenys que des de l’estiu que estan mans a la feina per confeccionar un programa que seguirà tenint com a base la música feta en català. De fet, ja hi ha tancats els caps de cartell, tot i que de moment no se'n volen donar més detalls, només que serà “especial”. Recoder va afirmar que és important anar tancant els noms aviat per la coincidència amb altres festivals per aquelles dates.  

Respecte a la possibilitat que el Canet Rock pugui fer un intercanvi amb grups d'altres festivals internacionals, Gemma Recoder va deixar clar que és una opció que ara no es contempla per a l'edició del 2017. Tot i això, Recoder va assegurar que  és una idea que no es descarten en un futur, sobretot amb Escòcia o el Quebec.

El Canet Rock s’ha consolidat com un dels festivals de referència a l’estiu pels amants del pop-rock català. 20.000 persones van assistir a l’edició d’aquest any del certamen.