Més somriures per a l'Aleix

Un macroconcert preparat per a aquest dissabte dia 22 d'octubre pretén seguir recaptant fons per a la malaltia Tay Sachs

  • Marta Gómez // Foto: Daniel Ferrer
  • Divendres, 21 Octubre 2016 00:00

Cultura 2014/2015, AleixNova edició del "Somriure per a l'Aleix". Serà aquest dissabte, dia 22, amb un macro concert de les quatre de la tarda a les dues de la matinada. L'Associació de Veïns de la Llàntia, conjuntament amb el suport de diferents empreses i entitats de la ciutat i de l'Ajuntament de Mataró han decidit tornar a organitzar un gran esdeveniment a la ciutat per recaptar fons per a la investigació de la malaltia Tay Sachs. Una malaltia que pateix l'Aleix Merino, el nen mataroní de tant sols cinc anys.

Artistes implicats

Serà un concert benèfic on fins i tot els artistes que hi participen ho faran de forma totalment voluntària. Pel que fa la representació mataronina, hi haurà el grup Leds que fa més de dos anys que no toquen a la ciutat de Mataró i que a l'espera de presentar el seu tercer disc, tocaran en acústic per provocar més somriures per a l'Aleix. De fet, una de les seves cançons, la "Ningú com tu", serà l'hime oficial de tota la jornada solidària.
De Mataró també hi haurà Andana amb música Reggae-Ska i Svart Vin amb el seu particular  i jove folk irlandès.

Un dels més esperats serà Paco Pil, un dels discjòqueis mítics deltechno estatal i pare d'himnes generacionals com "Viva la Fiesta", "Johny Techno Ska" i "Dimension divertida". Arribat d'Eivissa també hi haurà l'internacional David Obek, Xana Blue o Dj Greec que tancaran la nit. Abans que aquests no pugin a l'escenari també hi haurà animació infantil, boleros, flamenc, rumba, rock alternatiu, pop, tributs i grups de versions i discjòqueis. Música per a tothom, somriures per a l'Aleix.

Entrada solidària

L'entrada al macroconcert es destinarà directament a la investigació de la malaltia. Una entrada que serà simbòlica i que costarà 5 euros per a majors de 12 anys. Els menors d'aquesta edat podran entrar al recinte del Parc Central de forma gratuïta. A més a més, des de l'organització s'han posat a disposició dues varietats d'entrades tenint en compte la gent que vulgui participar però no pugui ser-hi. Així doncs, els qui vulguin col·laborar sense ser-hi presents podran apuntar-se a la "fila 0". Per a la resta, es poden adquirir les entrades anticipadament a diferents punts de la ciutat o directament al Parc Central abans i durant el macroconcert.

El número de compte per aportacions solidàries és: ES75 0182 4567 1502 0015 3609.

Artistes:
16.00h       Fefe Infantil
16.40h       Loli Granados
17.10h       Paco Corbalan
17.40h     White Chamaleon
18.15h     Leds
18.55h     Dani Ramirez
19.35h     Star Karaoke
20.15h     Tributo Sabina
20.55h     Con otro aire
21.35h     Andana
22.10h     Svart Vin
22.45h     Banda Paranoia
23.30h     Xana Blue

Discjòqueis
00.00h     Luis Frutos
00.30h     Paco Pil
01.00h     David Obek
01.30h     Dj Greec