Segona tongada del Festival artístic de la gent gran

Les agrupacions artístiques sèniors, protagonistes

  • Redacció// Foto: arxiu
  • Divendres, 08 abril 2016 00:00

Cultura 2014/2015, monumental

El Teatre Monumental acull aquest dissabte a partir de les 17h la segona tongada d'espectacles inclosos dins el IX Festival artístic de la gent gran de Mataró. Aquest acte tan esperat per bona part dels sèniors més actius de la ciutat va començar el 6 de març passat estrenant un canvi de format que pretén donar veu a totes les agrupacions artístiques i culturals dels casals de gent gran de la ciutat.

La Comissió de Cultura de la Gent Gran de l’Ajuntament de Mataró organitza el festival amb l’objectiu de difondre la tasca que realitzen les associacions de gent gran i facilitar l’intercanvi entre elles. La iniciativa ha reunit cada any més participants i ha omplert de públic el Teatre Monumental. Per aquests motius, i per donar més temps d’actuació a cadascun dels grups, es va decidir que al festival actuarà cada any només la meitat dels participants, i a més aquests es repartiran en dues sessions.

D'aquesta manera aquest dissabte es completarà les exhibicions d'aquest any i la resta hauran d'esperar el 2017. Amb el canvi es busca que cada grup tingui més lluïment dalt de l'escenari.