El Justo Molinero més teatral, a escena al Monumental

El popular locutor es proposa "trencar la màgia de la ràdio" amb un espectacle escènic fet a mida

  • Redacció// Foto: arxiu
  • Dijous, 21 Gener 2016 11:24

Cultura 2014/2015, Justo Molinero

Una obra de teatre de Justo Molinero, què ha de ser, una mena de monòleg? Quin pes hi té la música? Serà un muntatge de varietats? El president i locutor de Ràdio Teletaxi, emissora d'origen mataroní, ha creat l’espectacle teatral ‘Ahora me toca a mí’, un muntatge que combina poemes, humor i cançons de la seva generació. L’obra, que ha creat amb ‘Los Descastados’, vol “trencar la màgia de la ràdio, aixecar el teló i acostar-se” a l’audiència, cosa que assegura que “li fa molta il·lusió”.

Més enllà de la ràdio

“Són ja gairebé 33 anys fent el que m’agrada, ràdio, però sabeu què és estar tot el dia parlant sense saber amb qui, ni amb quantes persones o des d’on ens estan escoltant”, reflexiona en veu alta el popular locutor en el comunicat de presentació del seu nou espectacle.
Justo Molinero s’ha decidit a “trencar la màgia de la ràdio” per poder mostrar a la seva audiència “imatges, cançons, poesies, sainets i coples” que, segons el locutor, “els faran oblidar els durs moments i recordar èpoques viscudes”.

33 anys fa que Justo Molinero va fundar Ràdio Teletaxi, donant inici
a una nova manera d'entendre la ràdio-fòrmula més popular

'Ahora me toca a mí’ està dirigit pel mateix Molinero i compta amb la presència del grup ‘Los Descastaos’, format per Montse Rodríguez, Rosa Rodríguez, Luis Rodríguez, Luis Ruiz, Loly Cuenca, Ana Cuenca, Antonio Gómez i locutors com Robert Espada. L'obra arriba aquest diumenge a Mataró amb l'aval d'haver pràcticament exhaurit les entrades a totes les poblacions on ja ha fet parada. Les entrades costen 25 euros a platea i 20 a l'amfiteatre.