Dotze espectacles familiars fins a finals d’any i un circ de Nadal

La setena edició de ‘Sortim en família reuneix la Xarxa, Circulant, AA CC i Cultura

  • Redacció / Fotos: cedides
  • Dimecres, 30 Setembre 2015 13:09

Sortim en familia

Aquest diumenge comença la programació de ‘Sortim en Família’, el cicle que uneix els espectacles familiars i que sumarà fins a 12 cites fins el 30 de desembre. El Teatre Monumental, Can Gassol i la Sala Casal l’Aliança seran els espais que acolliran les propostes sorgides del treball conjunt de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, La Xarxa Mataró, Circulant, circ en moviment i AA CC Maresme Titelles. La novetat d’enguany és un taller musical per a nadons de 0 a 1 anys que organitza la Direcció de Cultura i que vol donar recursos per crear els primers lligams musicals entre els pares i els fills. El taller es farà el 24 d’octubre a Can Gassol .

La Xarxa Mataró, entitat que fa més de vint anys que organitza una programació estable d’espectacles familiars al Teatre Monumental, en programa tres fins a finals d’any. L’associació Circulant, circ en moviment presenta a la Sala Casal Aliança dos espectacles: el 4 d’octubre els clowns de “La Bella tour” que servirà per iniciar el cicle Sortim en família i el 29 de novembre “Instants” del Mag Edgard.

L’AA CC Maresme Titelles oferirà tres espectacles a la Sala Casal Aliança, amb el que es completa la gamma d’espectacles de la programació.

Circ de Nadal al Monumental

El cicle es tancarà amb una nova edició del Circ de Nadal, una coproducció entre la Direcció de Cultura i Camaleònica Produccions que es farà del 27 al 30 de desembre al Teatre Monumental. Enguany es podran veure tres espectacles de destacats clowns i humoristes. Encetarà el cicle un clàssic de l’humor, Pepe Viyuela amb la seva nova creació, “Encerrona”. El seguirà “Sabanni & Circ Pistolet”, un espectacle fresc, variat, il·lustratiu i divertit ple d’equilibris acrobàtics d’alt nivell tècnic: cèrcol aeri, diàbolos, verticalisme, quadrant coreà i equilibris acrobàtics de mà a mà, que faran vibrar a grans i petits. El Circ de Nadal es tancarà el dia 30 de desembre amb un dels clowns més internacionals de casa nostra: Leandre amb els Barcelona Clarinet Players, presenta un espectacle que combina clown i música.