La Sala s’omple d’ABBA amb l’estrena de ‘Mamma Mia’

L’espectacle de fires torna a estar dirigit per Antoni Blanch fins al 14 de juny

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 22 Maig 2015 00:00

Cultura 2014/2015, mammamia

Pocs dies abans de casar-se, una noia envia invitacions als tres homes de la vida de la seva mare que podrien ser el seu pare. Sense que la mare ho sàpiga, els tres homes es traslladen a l’illa on se celebra l’enllaç. La noia passarà les últimes hores abans de la boda intentant esbrinar quin dels tres homes és el seu pare. La mare, amb l’ajuda de les seves dues millors amigues, viurà un retorn al passat i als amors de joventut.

Espectacle de Fires

Aquest conegut argument d’embolics és el centre del nou espectacle de Fires que Sala Cabanyes proposa aquest any. Al ritme de les cançons del grup suec ABBA, ‘Mamma Mia’ és un espectacle per a tota la família que farà cantar i ballar. Dirigit per la mà experta d’Antoni Blanch, l’espectacle d’aquestes dates tan importants en la programació teatral de la Sala s’estrena aquest dissabte 23 amb un total de nou representacions fins al diumenge 14 de juny.

Amb unes cançons ben conegudes pels espectadors, la direcció musical va a càrrec de Georgina Blanch amb música en directe i un cor d’una trentena d’actors. Carla Pérez s’ha encarregat, com ja va fer amb l’espectacle de “La Ventafocs” de les coreografies.
D’altra banda, l’escenografia, que trasllada al públic a l’illa grega on passa l’acció, és obra de Josep Maria Codina.