Últimes funcions del Circo Americano abans de marxar de Mataró

El 8 de març s’acomiada de la capital del Maresme, on ha estat un gran èxit de públic

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 06 Març 2015 12:22

Cultura 204/2015, circo americano

El circ és a Mataró i cal aprofitar les últimes oportunitats abans que marxi. El pròxim 8 de març s’acomiada El Circo Americano, un dels més prestigiosos d’Europa, que ha omplert les seves carpes en la gran majoria de funcions que ha fet a l’Espai l’Arquera, a l’Avinguda del Maresme. L’espectacle ‘El Rey de la Jungla’, pensat per a tota la família, ha fet les delícies dels mataronins que ara tenen les cinc darreres oportunitats en els passis que es faran: serà un aquest divendres, dos el dissabte i dos el diumenge.

Espectacle clàssic i modern

El Gran Circ Americà  és un espectacle total que combina elements clàssics i d’altres de moderns i on l’espectador podrà gaudir del més pur circ clàssic però alhora amb efectes especials, so i il·luminació que, juntament amb atraccions espectaculars, converteixen aquest circ en un de les més avantguardistes.

Divendres de la setmana passada 25 lectors del Tot Mataró van poder veure en primícia l’espectacle ‘El Rey de la Jungla’ gràcies al sorteig d’entrades efectuat a través de la pàgina de Facebook del primer setmanari del Maresme.