El xou d’acrobàcies amb vehicles més espectacular, a Mataró

Durant quatre dies a l’Espai l’Arquera es veurà el Hollywood Motor Show

  • Redacció
  • Divendres, 19 Setembre 2014 11:15

Motor show

Des d’avui divendres 19 i fins dilluns 22, s’instal·la a Mataró, a l’Espai l’Arquera, l’espectacular Holllywood Motor Show, l’espectacle d’acrobàcies amb vehicles més espectacular que es pot veure de forma itinerant. Creat el 1976 per Peter Stey després de moltíssims anys treballant com a especialistes en pel·lícules, sèries de televisió i anuncis publicitaris, aquest espectacle està plenament consolidat com un dels xous de motor més aclamats arreu on va. Actualment la companyia està formada pel mateix Stey i els seus fills David, Christopher i Patrick.

El HMS mou un total de 15 tràilers amb les 400 tones de material, entre les quals cal destacar els tres MonsterTrucks, uns tot terreny gegants que medeixen al voltant de tres metres d’altura impulsats per motors que arriben a aconseguir els 900 CV de potència.
El xou dura 90 minuts i no només està enfocat als amants del motor sinó que també està dirigit al públic que valori el factor sorprenent de les seves actuacions. Stey, al costat del seu grup d’especialistes, desplega tot el seu repertori de maniobres ja sigui amb cotxe, quad, moto o fins i tot al volant d’un tractor.