El Circo Alegría s’instal·la a Mataró del 10 al 15 de setembre

Les entrades es poden comprar a taquilla o a la web del circ per 8 euros

  • Redacció //Foto: cedida
  • Dimarts, 09 Setembre 2014 00:00

Cultura 204/2015, los canta juegos

El Circo Alegría arriba a Mataró amb la seva nova producció, un xou protagonitzat pels “CantaJuegos” que combina números de circ amb les cançons infantils més tradicionals. El Circo Alegría s’instal·larà entre demà dimecres 10 i el 15 de setembre a Mataró.

“Estem encantats d’arribar a Mataró. Esperem repetir aquí l’èxit que aquest espectacle té en altres ciutats” explica Angelo Di Lello, director del Circo Alegría. Aquest afegeix que  “Aquesta nova producció suposa un avanç espectacular per al món del circ, combinant l’estil musical amb nombres aeris, acrobàtics i còmics”.

Els “CantaJuegos” del Circ Alegria són un grup compost per sis artistes, canten i ballen interactuant amb el públic les cançons infantils més tradicionals. Al llarg de les dues hores de durada de l’espectacle, els membres de la divertida banda aniran donant pas a una vintena de fabulosos números de circ com equilibristes, trapecistas, malabaristes, còmics, etc.

“Els més de quaranta artistes internacionals que participen en aquesta nova producció desafiaran les lleis de la gravetat realitzant perilloses i espectaculars acrobàcies a un ritme vertiginós”, anticipa el director.

EL FACEBOOK DEL TOT MATARÓ ET PORTA A CIRCO ALEGRÍA

Circo Alegría i el Tot Mataró han sortejat entre els seguidors de Facebook de la revista 15 entrades dobles. Així, els guanyadors de les 15 ENTRADES DOBLES per anar al CIRCO ALEGRíA el proper DIVENDRES 12 a les 19:30h són:

Uri Quintana
Javier Pastrana Luque
Laurar Recio
Mario Ivorra Gallardo
Neus Salvador Nonell
Ico Gómez
Susana Ortiz Ivorra
Sara Egea González
Soraya Pino
Jose Luis Molina
Patricia Navarro Sanz
Miriam Sans Bassas
Puri de Maya Márquez
Ma Àngeles Casado Martínez
Raimundo Campanon

Podeu recollir les vostres entrades, presentant el DNI, a les oficines del Tot Mataró al carrer d'en Xammar, 11, en l'horari d'oficina. Demà dimecres 10 de 9 a 13h i de 15 a 19:30h i el mateix Divendres 12 NOMÉS de 9 a 15h. Dijous 11 de setembre l'oficina romandrà tancada.

Moltes gràcies a tots i enhorabona als guanyadors!