Green Planet, titelles que salven el món

Comença el ‘Sortim en Família’

  • Redacció
  • Divendres, 10 Gener 2014 00:00

Cultura 2013, green planet

Les titelles i els seus jocs amb la llum negre de Green Planet, de la companyia Teatre Buffo enceten, aquest diumenge al migdia, el quart cicle ’Sortim en Família’.

Es tracta d’una espectacle provinent de l’agenda pròpia de titelles de Binixiflat Titelles, un munt de sorpreses i jocs d’aquesta companyia valenciana que transportarà les famílies a un món de ciència ficció i surrealisme modern on dos titelles fluorescents lluitaran per salvar el món de la seva destrucció. Un espectacle amb missatge i rerefons ecològic i sostenible que entendreix els més menuts i també els seus pares.

Green Planet és el tret de sortida del ‘Sortim en Família’ d’aquest primer tram de 2014. El Teatre Monumental i la Sala Casal-L’Aliança tornen a acollir l’oferta d’espectacles familiars amb ple d’estils que va des dels titelles als concerts familiars, passant pel clown, el teatre d’objectes, el circ i els contes musicals.

El cicle acabarà el 6 d’abril i inclou espectacles promoguts des de l’Ajuntament, dels propis Binixiflat, de La Xarxa Mataró i de Circulant, Circ en Moviment.

ACTES:

Data:
Diumenge 12 gener

Horari:
12h

Lloc:
Sala Casal l’Aliança (c/ Bonaire, 25. Mataró)

Preu:
7 euros

Organitza:
Binixiflat Titelles