Música, balls, castells i gegants a la Festa de Cerdanyola

El cap de setmana concentra els actes de la segona festa popular

Si fa una setmana es parlava de la de Nova Mataró aquesta setmana toca parlar de la segona festa popular del calendari, la de Cerdanyola. La consolidada festa del barri més poblat de la ciutat concentra aquest cap de setmana el gruix dels actes i després d’iniciar-se el divendres tindrà en dissabte i diumenge els autèntics plats forts de la programació. Després d’un divendres en què el Garrofa Rock haurà posat l’accent en la vessant jove de la festa la Plaça d’Andalusia acollirà dissabte tot un dia d’activitats. La companyia Cocoloco presentarà “el gran bodorrio”, un espectacle teatral, hi haurà els pallassos de la Faily Clown i la Colla del Basilisc que oferiran malabars de foc abans que una fruitada acabi l’acte. A l’escola Tomàs Viñas hi haurà una baixada d’andròmines.

A la tarda el protagonisme serà pels gegants que oferiran una generosa cercavila que acabarà amb xocolatada inclosa. Les danses del món agafaran el testimoni de la gatzara de tarda i a la nit el ball de Festa Major a la Plaça de l’Onze de Setembre tindrà per protagonista l’orquestra Swing Latino. A la mitjà part hi haurà el pregó i la tronada. El diumenge de festa arrencarà ben fort amb els Tabalers de la Momerota que faran matinades abans de la Sardinada Popular i la Matinal intercultural. A la mateixa Plaça hi haurà la pintada d’un graffiti i a la tarda “varietés” mentre que a la Plaça d’Andalusia, també la tarda de diumenge, actuarà la colla castellera dels Capgrossos de Mataró.

Programa d’actes
Dissabte 27 de maig
10h, Plaça d’Andalusia
Teatre al gust amb “Cocoloco, Family Clown i Colla dels Basiliscs. En finalitzar hi haurà fruitada.
10h, CEIP Tomàs Viñas
Cursa d’Andròmines per petits i joves.
16:30h, des de la plaça de l’Onze de Setembre
Cercavila de Gegants
Al acabar, a la Plaça d’Andalusia
Xocolatada popular
22:30h, a la plaça de l’Onze de Setembre
Ball de Festa Major amb Swing Latino.?A la mitja part pregó i tronada.

Diumenge 28 de maig
8h, pels carrers del bari
Matinades amb els Tabalers de la Momerota
10h, Pça 11 de Setembre
Sardinada Popular
Tot seguit,
Matinal Intercultural amb Divina Pastora, Círculo Flamenco. Casa de Andalucía, Bailaora Romero del Rocío i Maria José Robledo.
Durant tot el dia, a la mateixa plaça
Pintada de Graffitis
19h, Plaça d’Andalusia
Castells amb els Capgrossos de Mataró
20h, allà mateix
Tarda de Varietés