L’exposició “Murs” vol trencar els tòpics i prejudicis envers els immigrants

Un concurs de fotografia per imatges que mostrin la realitat diària dels autòctons i immigrants

Dimarts dia 9 es va obrir l’exposició “Murs” a l’IES Miquel Biada i estarà oberta fins dimecres dia 17 de maig. L’exposició “Murs: trenquem tòpics per la convivència” està organitzada per SOS Racisme i compta amb el suport de l’Ajuntament de Mataró.

Aquesta exposició pretén tractar el racisme social de manera innovadora combinant material audiovisual amb murals fotogràfics. Entre les imatges i les dades de l’exposició es podran trobar respostes per comprendre la realitat migratòria a Catalunya. El recorregut que s’oferirà i que ajudarà a presentar els tòpics són tres seccions, la primera és la dels immigrants ens envaeixen i no es volen integrar, la segona els immigrants són delinqüents i ens treuen el treball i la tercera i última, els immigrants ens baixen el nivell de les escoles i s’emporten tots els ajuts.

Concurs de fotografia
En aquesta campanya també es convoca un concurs de fotografia en el qual es demana als participants que enviïn fotografies que mostrin la realitat diària dels ciutadants de Catalunya (autòctons i immigrants) compartint espais en la vida diària, ja sigui treballant, estudiant o celebrant festes junts.