La versió rítmica del nou disc de Roger Mas al Casal

El cantautor català torna a la ciutat per oferir un concert amb tota la seva banda

El nou projecte de l’Arcàdia, els Concerts al Casal, s’estrenarà el proper 25 de maig amb el cantautor solsoní Roger Mas. L’artista va presentar ara fa dos mesos el seu nou disc ‘Mística Domèstica’ al cafè cultural Arcàdia en la seva versió més íntima amb dues guitarres i veu. En aquesta ocasió, acompanyat per la seva banda, en Roger oferirà la vessant més rítmica d’un disc que li ha valgut l’aprovació de la crítica i una bona rebuda del públic. Concerts al Casal es fruit de l’acord entre els membres de la cooperativa cultural Arcàdia i la Casa de la Música Popular.

“És fantàstic poder-se presentar amb dues propostes diferents a la mateixa ciutat en poc temps, així el públic pot fer-se una idea més clara de la proposta general”, ha comentat Roger Mas durant la presentació del concert. ‘Mística Domèstica’, és el cinquè disc del cantautor català més destacat de l’escena actual. Un disc on Mas ha realitzat les cançons segons “el cànon clàssic: agradables, senzilles i fàcils de cantar”. El repertori del concert estarà format a més per temes dels seus discos que responguin a aquests paràmetres. Les entrades per al concert de Roger Mas i de Flam&Co, l’altre espectacle que l’Arcàdia oferirà al Casal, es posaran a la venda demà dia 12 de maig a la Caixa Laietana, a Robafaves i al propi cafè cultural de la cooperativa. El preu de les entrades variarà entre els 12 euros anticipades i 15 a taquilla. A més, també es posarà a la venda un abonament pels dos concerts al mòdic preu de 20 euros.

L’Arcàdia vol amb aquests concerts oferir espectacles de mig format que per les limitacions d’espai no es poden organitzar al cafè. De moment, aquests seran els primers concerts de mig format de l’acord sigant amb la Casa de la Música Popular, una col·laboració que els membres de la cooperativa esperen que es perllongui en el temps.