Dilluns comencen les representacions de la VI Mostra de Teatre Juvenil

Del 8 al 12 de maig, al Teatre Monumental

Aquest és el sisè any consecutiu que des del Patronat Municipal de Cultura es promou i patrocina una experiència pionera a Catalunya que consisteix a fomentar el teatre com a eina d’intervenció educativa. Hi participa el professorat i els alumnes dels sis instituts d’ensenyament secundari de la ciutat, que realitzen uns crèdits optatius d’iniciació al llenguatge teatral i preparen el muntatge i la representació d’una obra.

I precisament la setmana que ve, després de mesos de treball, tots pujaran a l’escenari del Monumental per representar la peça que han estat assajant. Les sessions començaran a dos quarts de set de la tarda.

Dilluns dia 8 de maig obriran la Mostra l’institut Damià Campeny, amb ‘El casament dels petits burgesos’ de Bertolt Brecht i ‘Revolta de bruixes’ de Benet i Jornet, i l’institut Pla d’en Boet, amb ‘El metge a garrotades’ de Molière. L’endemà serà el torn de l’institut Puig i Cadafalch, amb ‘El dol per la felicitat’ d’Aleix Puiggalí. Dimecres serà l’institut Thos i Codina que portarà a escena ‘La decisió de Vila-neta’ d’Ignasi Garcia. Dijous l’institut Miquel Biada representarà ‘Lisístrata’ d’Aristòfanes, mentre que divendres dia 12 l’institut Alexandre Satorras tancarà el cicle amb ‘La volta al món en 80 dies’ de Jules Verne.

A més, els instituts Josep Puig i Cadafalch i Thos i Codina escenificaran també les obres que han presentat al Centre Cultural de la Fundació “la Caixa” de Granollers, amb el tema ‘Històries d’avui, dramaturgs d’avui’, dins de la 25a. Mostra de Tallers de Teatre.