Aquest dissabte se celebra un fòrum obert per parlar del concurs de castells

Després de la primera actuació, comencen els actes dels 10 anys

Com cada dos anys, el món casteller se citarà enguany a Tarragona per celebrar un concurs multitudinari que desperta passions. Cada cop són menys les colles que renuncien a aquesta diada a la Plaça de Toros de la capital tarragonina i enguany, superat el debat sobre la conveniència o no d’anar al concurs, els Capgrossos han convocat un fòrum per debatre al voltant d’aquesta important cita, en la qual els Capgrossos han escrit algunes de les seves pàgines més històriques.

Precisament aquest any, l’organització de l’esdeveniment casteller ha preparat un seguit de novetats que pretenen millorar l’espectacle vist fa dos anys, quan tot i l’emoció, es va fer massa lent i llarg; i variar algun aspecte important de les puntuacions.

Concurs, sí o sí
Per parlar-ne i conèixer les novetats de primera mà, els Capgrossos han preparat un debat obert titulat “Concurs, sí o sí”, que serà moderat per Lluís Feliu, actual cap de pinyes i folres dels Capgrossos, i comptarà amb la participació de Jordi Jaria, president de la comissió tècnica i del jurat del Concurs 2006; Guillermo Soler, periodista casteller, coordinador del programa Quarts de Nou de TVC; Carles Esteve, periodista casteller de COMràdio i coordinador de ‘moncasteller.com’.

La cita per tots els interessats és aquest dissabte dia 29 d’abril, a les 6 de la tarda, a la Sala d’Actes de la Caixa Laietana, situada al carrer Santa Teresa núm.61.