‘Música i només música’, Clap FM

La nova emissora de ràdio de la ciutat es pot escoltar ja al 100.5 del dial

El panorama radiofònic mataroní pren forma després d’anys de buidor a les ones. Si dissabte, en el marc dels actes de Sant Jordi, la notícia era la celebració del naixement de l’emissora municipal Mataró Radio que començarà a emetre per Les Santes, avui la noticia és la creació de Clap FM. La nova emissora, que neix després d’un any d’existència de la Casa de la Música Popular, ja ha iniciat les seves emissions al 100.5 del dial. El seu lema: Música i només música.

“Fomentar el protagonisme de la música dins de la cultura popular i poder oferir un servei als ciutadans i ciutadanes de Mataró que puguin descobrir músiques i retrobar aquelles que els són conegudes”. Amb aquesta declaració d’intencions es presenta Clap FM. La ràdio que es porta quallant des de fa mesos, oferirà 24 hores de música. L’objectiu és donar cabuda dins de la seva programació a tota la música popular contemporània independentment del seu interès comercial, però mantenint un criteri de qualitat i innovació, amb la intenció de convertir-se en un nou referent de descoberta musical. La ràdio ve a refermar tot allò pel s’ha treballat des de la Sala Clap i més concretament des de la Casa de la Música Popular, que ara compleix el seu primer aniversari. El complement perfecte.

Mataró, comptarà, doncs, amb un element diferenciador, Clap FM, que a través de la cultura musical pretén integrar-se a la comarca tot fomentant la participació de ciutadans i entitats tant de la capital, com del conjunt del Maresme. Informació, integració, diversitat i qualitat musical, al 100.5 fm.