El Concurs del Plat de Mataró corona el Restaurant Caminetto

El jurat va atorgar una Menció a la Innovació al Restaurant New Boheme

El restaurant Caminetto de Mataró ha estat el vencedor enguany del 8è Concurs del Plat de Mataró que es va celebrar entre els dies 1 i 8 d’abril. El concurs s’emmarcava dins les IX Jornades gastronòmiques del Plat de Mataró que formen part del Circuit del Pèsol del Maresme. El Restaurant Bar Iluro i el Restaurant Sant Jaume (Argentona) han estat els establiments classificats en segona i tercera posició respectivament.

El jurat ha fet notar l’alt nivell assolit pels concursants, que es demostra en la disputa pel tercer lloc. El restaurant Caminetto (189,5 punts) i l’Iluro (177,5) van ser els més destacats per davant d’un grup que encapçala el restaurant Sant Jaume (174,5 punts) seguit per Ca l’Oliva (174) i Can Bruguera (173,5). Els membres del jurat han atorgat també una Menció a la Innovació al Restaurant New Boheme. El Jurat ha estat format en aquesta edició per Remei Ribas –l’Àvia Remei–, cuinera i escriptora de llibres de receptes, Pep Andreu, periodista de Televisió de Mataró, i per Josep M.Basart, cap de formació de l’Escola de Restauració i Cambreria de Mataró.

L’entrega de guardons es celebrarà el proper dimecres 26 d’abril a l’Escola de Restauració i Cambreria de Mataró. Les Jornades del Plat de Mataró acabaran el proper dia 30 d’abril, després de començar el 13 de març.