60 medalles pels ballarins mataronins al Concurs Nacional de Dansa d’Anaprode

Els nois i noies de l’escola de dansa On Stage i el Jove Ballet de Catalunya aconsegueixen 18 medalles d’or

Els ballarins de l’escola de Dansa On Stage i el Jove Ballet de Catalunya han aconseguit més de 60 medalles en el concurs d’Anaprode celebrat a Tarragona. Cal destacar que d’entre totes les medalles aconseguides en aquest concurs nacional de dansa, 18 dels metalls van ser d’or.

Gairebé una vintena de medalles, concretament 18, van ser els ors que van aconseguir endur-se els nois i noies de l’Escola On Stage i del Jove Ballet a Catalunya, ambdós amb seu a Mataró i dirigits per Marta Bustamante. D’entre aquests, quatre dels premis van atorgar-se amb la felicitació del jurat, i cinc més es van lliurar per decisió unànime. Els premis, però, van arribar fins a seixanta. Entre els guardons aconseguits, 33 de les medalles van ser de plata i nou més de bronze.

Enguany és la primera vegada que Anaprode ha organitzat el Concurs Nacional de Dansa a Espanya. La cita va ser el cap de setmana del 18 i 19 de març al Palau de Congressos de Tarragona. Allà s’hi van reunir al voltant de 500 ballarins de tot l’estat que competien en les modalitats de dansa clàssica, hip hop, flamenc i contemporània.

La representació mataronina al certamen va comptar amb un total de 45 ballarins. Des de l’escola On Stage van anar a concurs la companyia de flamenc Zuarte i la de hip hop It has to be On Stage. D’altra banda, el Jove Ballet de Catalunya va ser l’encarregat de portar els seus ballarins de dansa clàssica i contemporània.