Arrriba la proposta teatral de Josep Maria Pou: La cabra o Qui és Sylvia?

El proper dia 25, al Teatre Monumental

Sota aquest títol que pot semblar críptic, aquest dissabte es presenta al Monumental l’última obra del dramaturg americà Edward Albee, veterà guanyador de tres premis Pulitzer i conegut sobretot per ser l’autor de ‘Qui té por de Virgínia Woolf?” (1962). La versió catalana de ‘La cabra o Qui és Sylvia?’ es va estrenar a finals de novembre passat al Teatre Romea i ha estat tres mesos en cartell.

A hores d’ara aquest espectacle ja es pot considerar com un dels grans èxits de la temporada. Per l’acollida del públic i perquè la crítica, de manera unànime, l’ha qualificat molt elogiosament, tant pel que fa a la direcció com a la interpretació.

Traduïda per Josep Maria Pou
La traducció és de Josep Maria Pou, que també la dirigeix, la produeix i la interpreta amb mestria. La trama argumental se centra en les relacions familiars, un tema recurrent en l’obra d’Albee, i transita des d’uns tons inicials de comèdia burgesa fins a un fons conclusiu de tragèdia, de desolació absoluta, en una crítica emotiva però igualment crua de les convencions socials i de la doble moral.

El repartiment el completen Marta Angelat, Blai Llopis i Pau Roca i l’escenografia la signa el mataroní Quim Roy. Un treball, el de tots, que ha estat conceptuat d’excel·lent. Per no perdre-se’l.

Dissabte 25 de març. Teatre: "LA CABRA" o Qui és Sylvia?.
Tragèdia d'amor, gelosia i ideals.
Direcció: Josep Maria Pou.
A les 22h al Teatre Monumental.
Preu platea: 19,60.
Preu amfiteatre: 16,20.