Baetúria i Maria del Mar Bonet enceten un març potent, en l’aniversari de la Casa de la Música

Macaco, Barón Rojo, Dani Nel·lo i Maria del Mar Bonet, destacats

Aquest març del 2006 se celebra el primer aniversari del projecte de la Casa de la Música Popular. El mes comença fort, amb el cap de setmana que protagonitzaran Baetúria el dissabte 4 i Maria del Mar Bonet, el dia 5 dins el Cicle de Músiques Tranquil·les. L’artista balear és la més esperada del Cicle i omplirà el Monumental. El divendres dia 10 arriba Titot amb el conjunt Dijous Paella que experimenta en el camp de la rumba catalana.

El dissabte 11 el Cicle té un altre plat fort en el flamenc de Montse Cortés al Casal. El dia 17 el protagonisme se l’endú el ragga amb Yuma i l’endemà l’Arcàdia es vestirà de gala per rebre Roger Mas, cantautor solsoní emergent a nivell de país. Per finir un cap de setmana intens Dani Nel·lo prendrà el Casal el diumenge 19, també dins el Cicle. El jazz-punk buscarà el seu lloc entre setmana amb la Screaming Head-less Torso, novaiorquesos, el dimarts 21. Pantanito serà qui, el 23 de març, durà una proposta flamenquilla.

Macaco presentarà nou disc
Macaco presentarà el dia 24 el seu nou disc, Ingravitto, en el primer concert que farà en aquesta gira. La cita serà de les que ompliran el Clap com també va passar el darrer cop que Barón Rojo, grup de heavy metal nacional que actua el 25. Clourà el mes un altre dels habituals a la ciutat, Daniel el Higiénico, el dijous 30.