El Monumental al servei dels malalts d’Alzheimer

‘Este cura’ recorda l’història d’un capellà que ha de lluitar per defensar una feligresa mare soltera

El teatre Monumental aixecarà el seu teló avui a la nit amb voluntat solidària. Com sempre, s’hi podrà veure una obra teatral, però en aquest cas amb una finalitat molt clara, ajudar els malalts d’Alzheimer. “Este cura”, la peça teatral que es podrà veure, destinarà la seva recaptació a ajudar a l’entitat organitzadora de la vetllada, l’Associació de familiars de malalts d’Alzheimer del Maresme.

“Este cura” tracta l’història d’un capellà d’un petit poble. Però la vida d’aquest home es veurà alterada quan hagi d’ajudar a una de les seves feligreses, que ha estat mare soltera. El capellà haurà de defensar la mare davant la resta del poble, que no la compren, veient alterada la seva rutina habitual.

L’obra anirà a càrrec del col·lectiu de teatre EPMA, un dels col·laboradors d’aquesta nit de teatre. També col·laboren en la vetllada la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magadalena, el Patronat Municipal de Cultura i Caixa Laietana.

Entrades a sis euros per a l’AFAM
La representació començarà a les 10 de la nit. Les entrades, que tenen un preu de sis euros, es podran comprar al Patronat Municipal de Cultura o a l’Associació de Familiars Alzheimer del Maresme.

Aquesta associació de familiars de persones que pateixen alzheimer lluita per facilitar, millorar i controlar l’assistència als malalts. També volen ajudar a que mantinguin una qualitat de vida digna en tot el possible, procurant a la vegada que els Serveis Sanitaris, Socials i altres poders públics siguin operatius en favor dels propis malalts.