Il·lusionisme i una visita nocturna acomiaden a Brossa de Can Palauet

L’espectacle ‘Poemància’ tanca l’exposició ‘Joan Brossa. Poeta de la imatge’

La màgia, els enganys visuals de l’il·lusionisme, van ser els encarregats de posar punt i final a l’exposició que a Mataró ha volgut recordar l’obra del poeta visual Joan Brossa. Així, la nit del dissabte 11 una quarantena de persones es van reunir a Can Palauet per assistir a una visita guiada a l’exposició “Joan Brossa. Poeta de la imatge” i gaudir d’un espectacle de màgia el dia abans que es tanqués l’exposició.

La visita va començar a les deu de la nit i va fer un recorregut a través dels objectes exposats explicant les obres i la història de Brossa. Experimentem amb l’art van ser el grup encarregat del recorregut d’uns tres quarts d’hora. Un cop acabada la visita va començar l’espectacle Poemància, que amb l’il·lusionista Hausson va oferir un espectacle de màgia que no va voler oblidar les referències als protagonista de l’exposició.

Joan Brossa. Poeta de la imatge es va inaugurar el passat 17 de desembre i s’ha pogut visitar a la ciutat fins el diumenge 12 de febrer, el dia següent de la visita nocturna.

Poemes d’objectes, litografies i pel·lícules han estat alguns dels objectes que s’han pogut veure en aquesta mostra produïda per l’oficina de Difusió artística de la Diputació de Barcelona i la Fundació Joan Brossa.