L’exposició 'Individus, etc.' mostra les inesgotables maneres de tractar el cos humà

Tres joves artistes son els encarregats d’aquesta exposició que es podrà veure a l’Espai F

Des del passat divendres l’Espai F s’ha obert per mostrar una exposició que investiga les diferents possibilitats del cos humà. Es tracta d’ Individu, etc. un recull de les obres de tres artistes que ofereixen la seva particular manera de presentar l’individu. Sònia Cabestany, Alfons Cuenca i Núria Miret són els tres joves encarregats de l’exposició, cadascun amb propostes diverses entre ells.

La proposta de Cabestany es recull sota el nom ‘De cos present’, que mostra imatges de cossos humans amb suports d’allò més peculiars com escapularis o jocs de tangram. La proposta de Núria Miret és totalment diferent. La seva obra, titulada ‘Receptacle’, és una intervenció sobre el llenguatge i sobre noves possibles accepcions a les paraules individu i etcètera. La seva obra s’estén per les parets de la sala en forma de reflexions i argumentacions.

L’individu, part d’un col·lectiu
‘Sinestèsies’ és l’aportació de l’artista masculí de l’exposició. Amb ‘Sinestèsies’ Alfons Cuenca mostra a l’individu, no posant èmfasi en la pròpia persona, sinó en el seu paper de membre d’una col·lectivitat. Tots plegats formen una exposició que vol mostrar les inesgotables possibilitats d’abordar a l’individu.

Individu, etc. va inaugurar-se el divendres 4 de novembre i es podrà visitar a l’Espai F fins el 11 de desembre.