Més de 600 espectadors en els primers quatre dies de la Mostra de Cinema

La mitjana de 125 espectadors per sessió supera els 120 de l’edició de l’any passat

La Mostra de Cinema d’aquest any ha començat amb bon peu. Durant els primers quatre dies de la mostra, des del dijous tres de novembre que es va inaugurar i fins l’última projecció de diumenge, han passat pel Monumental al voltant de 625 persones, més de cent espectadors per sessió.

Aquestes dades corresponen a una mitjana de 125 espectadors per sessió. Es tracta d’una xifra que fins el moment ha aconseguit superar la mitjana de l’any passat, que es va situar al voltant de les 120 persones per pel·lícula. Durant la darrera edició, la mostra va rebre un total de 1.320 visitants.

L’Esquive és el film més vist
La sessió inaugural, amb la projecció de la pel·lícula l’Esquive, va ser la cita amb més afluència de públic dels quatre dies. Aquest alt nombre de visitants es pot argumentar gràcies a què el film es presentava a l’obertura de la mostra i al fet de que l’Esquive venia avalada pel reconeixement dels experts en la passada edició dels premis Cèsar del cinema francès.

De la mateixa manera que l’inici de la mostra va ser la sessió amb més públic, també s’espera que el dia de la clausura torni a presentar-se com un dels més atractius pels espectadors. A banda de lliurar-se els premis als guanyadors de la novena Mostra de Curtmetratges, la tarda del diumenge 13 es podrà veure l’Argentina Iluminados por el fuego, una pel·lícula que s’espera que reuneixi un nombre considerable d’espectadors i que ha estat pensada per agradar a un públic majoritari.