L’aula de teatre inicia el curs amb optimisme i les places absolutament plenes

L’actriu i exalumna de l’Aula de teatre Sílvia Abril explica la seva experiència a les classes

Després de més de vint anys d’experiència, l’Aula de teatre torna a començar un nou curs plena de vitalitat i amb una demanda de places espectacular. Han estat molts els alumnes que enguany s’han interessat pels cursets de l’aula i finalment no tots han pogut obtenir la seva plaça. Malgrat tot, el passat divendres 14 d’octubre els responsables de l’aula de teatre van inaugurar el curs oficialment i plens d’optimisme.

El bon preu i la qualitat de l’ensenyament juntament amb l’oportunitat de traslladar el què s’ha après a l’aula als escenaris, ja sigui de l’Arcàdia, el Monumental o d’altres indrets són alguns dels trets de l’entitat que la fan especial i que la seva directora, Cristina Navarro, va voler destacar en la presentació.

Navarro va definir els seus alumnes com “persones que volen provar què és això del teatre, l’utilitzen com a eina per a la seva feina, participen en altres tallers teatrals o que tenen molt clar que volen dedicar-se al teatre i passen per aquí abans d’anar a l’Institut del teatre”. A més, la directora de l’Aula de teatre també va explicar que tot i que els assistents majoritaris són mataronins, el renom de l’aula s’està escampant i tenen alumnes que venen fins i tot des de Tarragona.

Sílvia Abril explica el seu pas per l’Aula
En l’acte de presentació va participar l’actriu Sílvia Abril, una mataronina que es va formar a l’Aula i que actualment treballa al programa de ràdio Minoria Absoluta i al televisiu Homozzaping entre d’altres projectes, i que ha treballat durant diversos anys amb Comediants. Abril va elogiar la tasca de l’aula, la qualitat de l’ensenyament i va recordar algunes de les seves experiències com a alumna. A més, va donar ànims als estudiants explicant-els-hi com tots els seus companys de l’Aula de teatre han aconseguit guanyar-se la vida treballant d’actors. Finalment, va confirmar una afirmació de Navarro: “Tothom que ve a estudiar a l’Aula té un abans i un després”.

El regidor de cultura Jaume Graupera també va participar en la presentació i va fer patent l’entusiasme que des de l’Ajuntament desperta la tasca de l’Aula.