Els Pirates tornen a la Sala Cabañes

El musical Els Pirates del Maresme va rebre tres mil espectadors en la seva primera temporada

  • Divendres, 23 Setembre 2005 02:00
Els Pirates del Maresme tornaran a desembarcar a la Sala Cabañes. Després de molts esforços la temporada passada la Sala Cabañes va estrenar l’obra Els Pirates del Maresme, un musical que ha costat molts esforços a la Sala però que va recompensar amb un gran èxit de públic. Així, tornen els Pirates en una segona temporada, després d’haver rebut tres mil espectadors.

El muntatge tornarà a la sala els propers mesos de setembre i octubre. Concretament es podrà tornar a veure els dissabtes 24 de setembre i 1 d’octubre a les 10h de la nit i els diumenges 25 de setembre i 2 d’octubre a les 18h de la tarda.

El muntatge que compta amb més de 60 persones dalt de l’escenari i música en directe ha estat estat recomanat per Dagoll Dagom, la prestigiosa companyia teatral que va ser qui va popularitzar l’obra Pirates (en la qual es basa Els Pirates del Maresme) a Catalunya. A més, també ha estat recomanat pel Club de fans de Sau, el cantant del qual, Carles Sabater, va ser qui va representar el paper principal en l’obra dels Dagoll.