Les bombolles de Pep Bou obren amb èxit els actes pel Dia de l’Alzheimer

La recaptació de l’espectacle Bufaplanetes va anar a les mans de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer

Pep Bou és un conegut dels escenaris catalans, que amb els seus particulars espectacles basats en les bombolles de sabó ha recorregut els teatres i festivals internacionals i ha aconseguit nombrosos premis. Però el passat dissabte 17 de setembre Bou va estar a Mataró, inaugurant el primer espectacle de la celebració del Dia Mundial de l’Alzheimer que se celebra el 21 de setembre.

Bou va presentar el Bufaplanetes, un espectacle basat en la conducta imprevisible dels materials que porta representant des del 1982. Malgrat els anys que fa de la creació del Bufaplanetes, l’acte va funcionar molt bé i el públic va sortir molt content del Monumental, expliquen des de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer, organitzadora de l’acte.

Espectacle benèfic
La representació del Bufaplanetes va ser un acte benèfic, on els beneficis de la venda d’entrada van anar a parar a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer, tot i que encara no se sap la quantitat total recaptada.

El Bufaplanetes només va ser el primer d’una sèrie d’actes que s’han organitzat per celebrar aquesta diada com la participació en el programa de TVMataró Pantalla Oberta o una taula col·loqui que se celebrarà el dia 22.