La subcomissió infantil de Santes presenta un manifest queixant-se del tracte rebut

‘Ens sentim ofesos, enganyats’, explica Pol Bartrés, membre d’aquesta comissió

  • Divendres, 02 Setembre 2005 02:00
La preparació de Les Santes és un procés llarg i que amaga la participació de moltíssima gent. Però aquest any hi ha un col·lectiu que es queixa que no l’han deixat participar d’aquesta tasca. Es tracta de la subcomissió infantil de Santes, que amb l’entrega d’un manifesta al Patronat Municipal de Cultura ha volgut mostrar el seu malestar per la manera com se’ls ha tractat aquest any.

“Fa quatre anys ens van dir que com a comissió d’infantils no podíem funcionar”, explica Pol Bartrés, un dels redactors d’aquest manifest. Però afegeix que malgrat tot van poder continuar treballant: “Depeníem d’altres comissions però teníem el pacte tàcit amb el PMC de fer reunions amb alguns dels seus membres per parlar de les activitats que en conjunt seguíem programant”.

Lamenten el tracte rebut pel PMC
Pol Bartrés explica que aquest any la subcomissió va seguir treballant com sempre amb la única modificació que havien d’entregar els projectes per escrit. “No ens van parlar de cap tipus de termini” afegeix Bartrés, però un bon dia se’ls va informar que els hi quedaven tres dies per entregar els projectes. D’altra banda, el malestar augmenta al saber a través d’una roda de premsa que una sèrie d’actes que tot i que no pertanyien a infantils si que eren organitzats per ells com la nit eròtica, aquest any no s’organitzarien. “Van deixar morir el tema” lamenta Bartrés.

“Ens sentim ofesos, enganyats” expliquen des de la subcomissió. Per aquest motiu han entregat un manifest al Patronat Municipal de Cultura deixant constància de la situació i de la seva decepció pel tracte rebut. “L’objectiu d’aquest manifest és deixar constància que la participació s’ha deixat de banda” explica Bartrés. De moment els membres de la subcomissió no han rebut cap resposta per part del PMC però afirmen que estan convençut que rebran una contestació.