La Casa de la Música porta Els Pets i Los Suaves al Parc Central

La música local arribarà de la mà de Stein i Il Puto Musicante aquest setembre

Els Pets obriran el proper divendres a la nit la programació de la Casa de la Música per aquest setembre. Aquest grup va arribar al Parc Central de Mataró amb la gira de celebració del seu vintè aniversari i va tenir com a teloners els mataronins Junts. D’aquesta manera ha tornat la Casa de la Música de les vacances, portant per aquest setembre altres ofertes molt atractives.

La següent cita també tindrà com a escenari el Parc Central, que rebrà a Los Suaves. Aquests rockers d’Ourense vindran a la ciutat per presentar el seu darrer treball “El jardín de las delicias”. Los Suaves actuaran el dissabte 17 a les nou de la nit i tindran a Mr. Hankey com el seu teloner.

Stein és la primera representació local del setembre
La música local arribarà al Clap el 22 de setembre de la mà de Stein, una formació mataronina que poc a poc s’està fent un nom en el panorama musical i que portarà el seu pop-rock a la sala. El dia següent, la nit del 23, serà Nailon qui visiti el Clap. Nailon és un grup que es caracteritza per la fusió de múltiples ritmes en la seva música, que aplega des del rock, reggae, flamenc o música cubana. En definitiva, una barreja de ritmes que els dóna un so molt propi. El Chico con la espina en el costado serà el següent convidat a la sala. Aquest grup que ha estat denominat com de rock visceral actuarà el dijous 29 de setembre, on portaran la música de la seva guitarra acústica, els baixos, percussió i teclats.

Finalment un altre grup de casa, els maresmencs Il Puto Musicante tancarà la programació de la Casa de la Música per aquest setembre visitant el Clap el divendres 30 de setembre. El grup, que va guanyar el concurs del 2004 del Dia de la Música portarà a la sala el seu funk influït de ritmes d’arreu del món. Serà l’actuació d’un grup que destaca per la seva creativitat i complexitat musical.