Arriba el III Concurs Fotogràfic “A peu per Mataró, una aventura urbana”

El concurs vol reivindicar els drets dels vianants

La Federació d’Associacions de Veïns de Mataró,FAVM, per tercer any consecutiu organitza el concurs fotogràfic “A peu per Mataró, una aventura urbana”. Aquest concurs és una manera de reivindicar la figura del vianant al carrer i la necessitat i dret que té de caminar amb les millors condicions possibles per la ciutat.

Al concurs hi podrà participar qualsevol persona que vulgui i que habitualment es desplaci pels carrers de Mataró a peu. Cada participant pot presentar un màxim de tres fotos en qualsevol tècnica fotogràfica, la mida màxima de les fotos és de DIN A4. Les fotos s’han de presentar al local de la FAVM (Carrer Nàpols,18 A, baix,) abans del 20 de setembre juntament amb totes les dades personals i el nom de l’obra.

El 29 de setembre es donaran els premis als guanyadors
El jurat estarà format per professionals de la fotografia, persones relacionades amb el món de la mobilitat i el president de la FAVM que actuarà com a secretari. En cap moment el jurat sabrà l’autoria de les obres per tal d’evita qualsevol favoritisme. El jurat valorarà aquelles fotos que reflecteixin la mobilitat a peu per la ciutat vista pels vianants, així com la qualitat artística i tècnica. El dia 29 de setembre es farà l’entrega de premis (150 euros al primer classificat, i un guardó als tres finalistes) en el local de la FAVM.