Les festes de Cirera s’animen amb la música, poesia i contes del Pati de Les Moreres

Sons sudafricans, jazz, flamenc, poesia i contes són les ofertes de les nits al pati de l’antiga escola bressol

Les festes del barri de Cirera venen carregades d’actes i entre cap de setmana i cap de setmana, les nits dels dies feiners tenen el seu escenari al Pati de les Moreres, a l’antiga escola bressol. Avui dilluns 29 d’agost arrenca el cicle Música, espectacles i poesia al Pati de les Moreres que animaran les nits fins el proper dijous u de setembre.

Una fusió de ritmes tradicionals de Moçambic i Zimbabwe amb jazz de sudàfrica i música llatina serà l’oferta d’aquesta nit, la primera del cicle, de la mà del grup Bwiane. Bwiane està format per un músic de Moçambic, un de Zimbabwe i un català dels que diuen tenir un directe fresc, contundent, divertit i de qualitat. Straight no trio seran els convidats de dimarts, amb un repertori de jazz que es basa en la improvització i es caracteritza per la no inclusió d’un instrument harmònic.

Lliurament de premis del VII concurs de poesia
La poesia serà la protagonista de la nit de dimecres, quan es lliuraran els premis del VII concurs de poesia de Cirera i es llegiran les obres guanyadores. La nit continuarà amb l’actuació del prometedor grup Alazambra, una formació flamenca de nois molts joves (cap d’ells arriba als 18 anys) però que amb les seves tres guitarres i una caixa ja estan a punt de signar un contracte amb una de les millors discogràfiques del país.

Finalment, Juan Cuentacuentos explicarà els Contes Orgasmos mentales la nit del dijous, la última del cicle. Amb una veu captivadora contarà històries amb un protagonista comú: el sexe.

Tots els espectacles del Pati de les Moreres començaran a les nou de la nit i seran de caire totalment gratuït.