Les festes de Cirera acullen el III Concurs de Fotografia del barri

El tema del concurs és la festa popular del barri

La Comissió de Festes de Cirera organitza el “III Concurs de Fotografia Popular de Cirera” dins el programa de la Festa popular del barri de Cirera 2005.. El tema únic del concurs son les festes de se celebren aquest dies en el barri, en el concurs es pot participar tant amb càmeres convencionals com digitals, i el preu d’inscripció és de 2 euros. el preu d’inscripció inclou el rodet i revelat de les fotos gràcies a la col·laboració de Miratge Fotografia.

Les inscripcions es poden fer al local de l’associació de veïns de Cirera (carretera de Cirera 33, 937588209), o a la Comissió de festes de Cirera situat a l’escola de Cirera (Torrent de la Pólvora). Un cop inscrits els participants rebran un rodet de dotze fotos que hauran d’anar a buscar a qualsevol de les botigues Miratge. El termini per entregar els rodets és del 5 al 12 de setembre al local de Festes, el termini per entregar les fotos fetes amb càmera digital acaba el dia 9.

Un cop rebut tots els treballs un jurat format per experts decidirà quins són els tres guanyadors, la decisió es farà pública el dia 3 d’octubre al local de l’Associació de Veïns de Cirera. El premi pel primer classificat és una val de compra per 150 euros, el segon premi és un val de compra de 100 euros i el tercer de 50 euros.