Les Santes - Escorxador de festa aquest cap de setmana

Els Capgrossos desfilaran amb el gegant Pasqual abans de l’actuació castellera

Aquest cap de setmana arriba la festa al barri de Les Santes - Escorxador. Des de divendres 26 i fins el diumenge 28 s’han programat activitats perquè tots els veïns surtin al carrer i gaudeixin del seu barri. La visita de la Colla Castellera Capgrossos de Mataró és un dels actes principals. Els castellers actuaran a les vuit de la tarda del 27 d’agost a la plaça de Can Gassol, després de passejar pel barri en una cercavila acompanyant el gegant Pasqual.

Però abans, un sopar de germanor i una sessió de cinema a la fresca obriran la festa la nit del 26. I similar serà la nit del dissabte 27, amb una sardinada popular i una sessió de discoteca mòbil.

El matí del 28 començarà amb campionats de petanca, d’escacs i dominó i amb un vermut a la fresca per recuperar forces. Els nens seran els protagonistes dels darrers actes de la festa amb un espectacle de titelles, una xocolatada i una cercavila. Finalment les havaneres del grup Barcarola i el tradicional cremat posaran punt i final a la festa.